Varukorg

Direkt nedladdning – Blandade frågor som passar alla

Köpvillkor

Köp- och leveransvillkor

Här finns våra köpvillkor

Privatperson

1. Allmänt

Musiktavling.nu säljer varor med leverans inom Sverige.

Beställningar tas enbart emot via musiktavling.nu. För att du skall känna dig trygg i ditt köp är du alltid välkommen att kontakta mig om du har frågor om din beställning.

Efter att ha beställt från musiktavling.nu förbinder du dig att bevaka din inkorg då all kommunikation rörande din order sker via mail.

Musiktavling.nu förbehåller sig rätten att stryka en beställning om särskilda skäl föreligger. Musiktavling.nu reserverar sig för slutförsäljning, förseningar, tekniska problem, framflyttning av utgivningsdatum och felaktig artikelinformation.

2. Priser och betalning

Priserna på mina varor anges i svenska kronor inklusive moms. Jag följer Skatteverkets tabell för momssatser.

Jag förbehåller mig rätten att ändra priser utan föregående avisering. Priset som var aktuellt vid ditt beställningstillfälle är det som gäller oavsett om priset går upp eller ned efteråt.

Musiktavling.nu samarbetar med Klarna för att kunna erbjuda dig som kund alternativa betalmetoder. Oavsett betalsätt hanteras alla betalningar av Klarna och du väljer mellan fakturabetalning, delbetalning, kortbetalning samt direktbetalning. Betalinformation mailas ut av Klarna i samband med att din beställning skickas. Fakturor har en förfallotid på 30 dagar. Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du under steg 3 i vår kassa samt hos Klarna.se

3. Fraktsätt

Direktleverans digitala produkter Gäller endast nedladdningsbara produkter. De finns direkt efter köp tillgängliga i det digitala biblioteket under ditt konto samt via din angivna e-post

4. Leveranser

Dina digitala produkter levereras direkt och finns tillgängliga för nedladdning i ditt bibliotek, som du hittar under ditt Konto. Du har möjlighet att ladda ned dessa så länge Musiktavling.nu har tillgång till filerna. Jag rekommenderar att alltid ladda ned en backup av alla digitala produkter, eftersom de kan utgå ur sortimentet eller av annan anledning försvinna från hemsidan.

5. Försening

Jag gör mitt bästa för att leverera så fort som möjligt, men ibland kan tekniska problem göra att förseningar uppstår. Jag garanterar därför inte leverans till en viss dag och reserverar mig alltid för förseningar. Jag reserverar mig rätten att avboka din beställning om det uppstår problem med betalningen. 

Vid oförutsedda händelser som ligger utanför min kontroll, Force Majeure, (såsom krig, naturkatastrof, strejk, brand eller utebliven leverans från vår underleverantör) ansvarar Musiktavling.nu inte för förseningarna.

6. Ångerrätt och retur

Som kund har du 14 dagars ångerrätt (räknat från att du mottagit varan) enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal. Under julhandeln har jag förlängd returrätt från den 10/11-2021 fram till och med den 31/1-2022. 

Jag erbjuder en 100%-nöjd garanti. Om du av någon anledning inte är nöjd med din vara återbetalar jag 100% av dina utlägg.

Om du vill åberopa din ångerrätt ska du meddela mig detta, kontakta mig här

7. Återbetalning

Är beställningen redan betald kontaktar Klarna dig för återbetalning av återstående belopp. Återbetalning sker utan dröjsmål (normalt inom några dagar) från att Musiktavling.nu bekräftat din retur.

Är fakturan inte betald rekommenderar jag att du rapporterar en retur till Klarna för att undvika eventuell påminnelseavgift under tiden det tar för mig att motta och hantera din retur. Det gör du enkelt på klarna.se eller via Klarnas app.

När jag har registrerat returen justeras beloppet och Klarna skickar dig en uppdaterad faktura via mail.

8. Reklamation

När du som kund tar emot din beställning ska du omgående kontrollera att innehållet är korrekt. Reklamation sker via mail till supprt@musiktavling.nu. Bifoga alltid information om när felet upptäcktes samt utförlig beskrivning av felet. Musiktavling.nu förbehåller sig rätten att i första hand avhjälpa felet, i andra hand omleverans av varan och i sista hand återköp. Reklamation till Musiktavling.nu ska göras inom skälig tid efter det att felet upptäckts, dock senast inom tre år.

9. Tvist

Tvister ska i första hand lösas i samförstånd med mig personligen. Om tvisten kvarstår tillämpar Musiktavling.nu alternativ tvistlösning. Det innebär att om du som konsument har ett krav som Musiktavling.nu avslår har du möjlighet att få ärendet prövat av Allmänna Reklamationsnämnden, ARN. Musiktavling.nu förbinder sig då att följa ARN’s utslag. 

Allmänna reklamationsnämnden, Box 174 101 23 Stockholm. ARN:s webbplats

Du kan läsa mer om alternativ tvistlösning för konsument på EU-kommissionens webbplats

10. Personuppgifter

Det är viktigt för mig att du som kund känner dig trygg när du handlar hos mig. 

För frågor kring innebörden av ovanstående eller tillvägagångssätt vid reklamationer, transportskador eller annat, kontakta mig här.

PDF med blandade frågor

Skriv ut eller spela från skärmen

Direkt nedladdning

Leverans till e-post direkt efter köp

100% nöjdhetsgaranti

Helt nöjd eller pengarna tillbaka

100% Säkra betalningar

Klarna / MasterCard / Visa